Radit

hello,
aku rasa dah lama tak menulis panjang dan membebel bodoh masa pagi-pagi.kalau pagi macam ni dekat melaka aku mungkin dah ride cari breakfast.tapi kalau duduk shah alam, pagi-pagi macam ni aku dah 'terbiasa' cari bantal busuk yang datang setiap malam.buka-kan lampu romantik dan tarik selimut sambil usap muka aku. 

tapi,

dalam dua minggu lepas. macam ada yang hilang. ye aku jumpa 'bantal busuk'. so automatically aku kena berfikiran waras.bukan menidakan takdir.tapi macam kau cakap 'jaga diri elok-elok',dalam bahasa engelish dia 'take care'.aku tahu mungkin salah aku sebab previous mistake kau, kau terlepas.aku takde niat apa-apa.

sekarang aku dah ada orang lain, bukan kau yang bergaduh sampai termalu dan siap block dia.aku no comment.senang cerita,we are over dan aku admit, aku ada orang lain. orang lain yang kau tak kenal siapa.


2 comments:

  1. tiada kenal siapa2 juga :) :) indiescenes

    ReplyDelete
  2. jangan kenal siapa siapa, itu menyakit kan

    ReplyDelete